Bidrag og donasjoner

Vi jobber stadig med å få inn det vi trenger for å fylle koffertene våre og tar gjerne i mot hjelp! Du kan støtte oss med håndlagde tepper, sokker og luer, leker eller rett og slett økonomiske tilskudd. Vi er veldig takknemlige for all den gode støtten vi får fra bidragsytere over hele landet!


Givergleden der ute er mer enn vi kunne forestille oss da vi startet Veslas koffert. Hvert eneste bidrag teller for oss, det være seg støtte fra andre organisasjoner, faste økonomiske bidrag, kjøp av gavekort, bursdagsinnsamlinger på Facebook, en tier på Vipps, og ikke minst alle de fantastisk fine hjemmelagde tingene vi får inn. Tusen takk!


Babyteppene vi ønsker oss kan være strikket, heklet eller quiltet. De må være minimum 60x60 cm store og i kjønnsnøytrale, glade farger. Sokker og luer må passe til en nyfødt, fullbåren baby og kan gjerne være i hvitt ettersom det er lett å matche med tepper i ulike farger.


Bruk garn av ull eller ullblanding som ikke loer eller klør og som kan vaskes i maskin på ullprogram. Send gjerne med garnets  magebelte og merk produktene om du har vasket dem.


Her er forslag til oppskrifter du kan bruke:


Babysokker 1

Babysokker 2

Babysokker 3

Djevellue

Perlestrikket babyteppe


Babyteppe med fletter

Blondeteppe til baby

Babyteppe med hullmønster

Babyteppe med rutemønsterHåndlagde leker: Babblarna-figurer, skilpadde, rangle 1, rangle 2, rangle 3, rangle 4, rangle 5dinosaur, kanin 1, kanin 2, kanin 3, kanin 4, fiskerangle, bie, katt, rev og bamse, bjørn, aktivitetsterning, fisk.


Bidrag kan sendes til:

Veslas koffert

v/ Iben René Hansen

Glaservegen 127

3727 Skien


Ønsker du å gi en pengegave? Kontonummeret vårt er 1503.55.38493. Vi har også Vipps! Søk oss opp eller bruk Vipps-nummer 11836. En annen mulighet er å opprette en innsamlingsaksjon til inntekt for Veslas koffert via Facebook eller ved å gi direkte bidrag på Facebooksiden vår Veslas koffert.


Bruk kontaktskjemaet vårt hvis du trenger mer informasjon, eller kontakt oss på Facebook. Vi har en egen, lukket håndarbeidsgruppe for spesielt interesserte bidragsytere, trykk her for å bli medlem.Veslas koffert: Gult teppe med lue og sokker
Veslas koffert: Rødt teppe med lue og sokker